SHALOM WINSCHOTEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2203 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shalom Winschoten. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2024 om 19:46 Smaakte Prima
7 mei 2024 om 13:36 Aardappelschijfjes waren zo slof en nat als een washandje en wat je ook bij de opmerkingen van een bestelling zet er word nooit geluisterd of gelezen ongeacht waar je besteld. Zo moeilijk is het allemaal niet zou je zeggen. Telkens weer teleurgestel.
4 mei 2024 om 20:37 Alles naar wens, superlekkere broodjes gehad!
3 mei 2024 om 10:00 Wij zijn zeer te spreken, niet duur en lekker, en de bestellen kwam precies op tijd
2 mei 2024 om 21:41 Perfect broer
28 apr 2024 om 19:23 Het eten was goed, alleen een half uur later dan gewenste tijd. De aardappelschijfjes zaten er niet bij!!
28 apr 2024 om 18:46 Goeie eten!!!
22 apr 2024 om 1:02 Normaliter altijd tevreden en dan ook goede recensies. Helaas was de pizza nu zo slecht dat ik na 2 punten de pizza in de container heb gegooid. Meer ui dan pizza, niet eerder meegemaakt bij Shalom en echt niet te eten helaas. Dönerbox was prima.
21 apr 2024 om 21:29 Super!
21 apr 2024 om 6:55 Schotel was de shoarma veel vet aan goedkoop vlees slechte kwaliteit. En ander vlees was oke. 1 br gehad toen weggegooid. Pizza was ook zeer slecht gebakken, deeg was op sommige plekken nog rauw. Wel snelle bezorging.
17 apr 2024 om 18:11 Erg lekkere tosti met veel beleg!
14 apr 2024 om 20:41 Eten goed op tijd bezorgd. Vriendelijk. Schotel was kekjer, goed warm.