SHALOM WINSCHOTEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1833 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shalom Winschoten. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 23:14 Geen saus klein broodje héél weing salade
25 sep 2022 om 13:11 Kk skaffa ijs gekocht hier, bezorger was boos omdat ik niet naar buiten kwam. Ijs was lekker
18 sep 2022 om 13:53 zeer snelle bezorging... lekker eten... en vriendelijke bezorger...
17 sep 2022 om 18:30 Het eten kwam nat en slof thuis aan. Vervolgens is er wel nieuw eten gestuurd en ook dit was weer nat en slof.
16 sep 2022 om 20:38 Heerlijke pizza!
15 sep 2022 om 22:55 Besteld 2 x Lahmcum Kipdöner 1 x met shoarma saus en 1 x met Tomaat ui En je ontvangt 2 x shoarma saus en geen Tomaat ui. Dit is al de zoveelste keer dat dit fout gaat, en op de bon op het zakje staat het zoals ik het heb besteld.!!!!
13 sep 2022 om 19:52 Fantastisch
3 sep 2022 om 23:08 Eten zoals altijd goed, bezorgtijd +40min. Op een zaterdag prima maar ik had al in de middag besteld..
2 sep 2022 om 20:03 Lekker eten en precies op tijd
30 aug 2022 om 21:43 Helaas bijna 2 uur op onze bestelling moeten wachten. En dat op dinsdagavond, onacceptabel vind ik. Voor ons geen 2e keer. Overigens smaakte het prima en was het ook warm ed. Aan de kwaliteit lag het niet.
31 jul 2022 om 13:48 Op tijd/snel bezorgd. Menu gekozen met 3 soorten vlees en kreeg alles op 1 hoop + saus verkeerd. De "kip" bleek achteraf kipfilet, dit had ik niet verwacht. De extra hotwings waren erg donker, ook de patat erg doorgebakken. Zo jammer deze ervaring.
31 jul 2022 om 1:22 Nog voor aangekondigde tijd gebracht kan niet beter.